Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

ГЕРБ – Казанлък се включи в благотворителни акции

С дарение от 300 лева народният представител от ГЕРБ Нено Влайков помогна за откриването на дарителска сметка на Петя Мирчева, която страда от белодробна емболия с последващи тежки заболявания.
За  проблема, Влайков научава по време на един от приемните си дни в Казанлък, когато майката на Петя търси съдействие от депутата от ГЕРБ.
За да живее, Петя се нуждае от  ежемесечни вливки и скъпоструващи лекарства и процедури, които се извършват в  специализирана болница в София. Ежемесечната сума необходима за лечението на Петя  възлиза на около 11 хил. лева, сума непосилна за семейството й.

Всеки, който желае може да стане дарител!
Общинска банка ЦУ, IBAN: BG 72 SOМВ 9130 1058 2225 01, BIC: SOMBBGSF,  Петя Мирчева телефон за връзка  0885 161 7200885 161 720


„Топъл осмомартенски  обяд за възрастни хора“ е другата благотворителна акция, в която Влайков се включи, след като организаторите потърсиха съдействието му, отново по време на приемния му ден. Народният представител от ГЕРБ дари 150 лева за акцията, която предвижда да се предостави топъл обяд на бедни възрастни хора  по-случай  Празника на жената  8-ми март.

Всеки, който желае може да стане дарител!
Организатор Албена Филипова, телефон 0877 773480


Пресцентър на ГЕРБ – Казанлък