Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Гледаме оптимистично към следващия двубой от плейофите срещу "Левски"

"Казанлък Волей-Багира" загуби първия си мач от четвъртфиналните плейофи срещу "Левски" в София с 3:0 (25:21, 25:13, 25:14) и ще търси своя реванш на 8 март в Казанлък, когато ще се играе вторият от двубоите между двата състава.
Волейболистките на Казанлък започнаха успешно в първата част, така както сме свикнали да виждаме отбора ни, със самочувствие и в положение на доминиращ в залата. Съставът ни водеше до 20:18, но след обрат домакините успяха да запишат 25:21.

С промени в състава си състезателките на "Левски" заиграха уверено и стояха по-стабилно в играта, като на свой ред диктуваха темпото в срещата. "Случилото е в края на първия гейм повлия на психиката на момичетата. Борихме се докрай", коментира представянето на своите възпитанички старши-треньорът Диян Боюклиев. Вероятно в реванша срещу "Левски" в игра отново ще видим капитанката Пламена Кораменова, която се възстановява от контузия и ще подсили отборът ни за решаващия втори четвъртфинален мач в четвъртък. Анжела Симеонова пък ще влезе на мястото на посрещачката Мирела Салиева, която се присъедини към девическия национален отбор на Стоян Гунчев, който се подготя за участие в Европейско първенство през април.

Съставът ни днес игра с титулярен състав: Иванина Радушева, Елина Сандолова, Виктория Ветчакова, Мирела Салиева, Мария Кривошийска, Екатерина Димитрова и Елизабет Георгиева.