Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

"Казанлък" не успя да надскочи "Раковски"


Младият ни тим не успя да запише успех над "Раковски" Димитровград, като загуби с 0:3 (20:25, 16:25, 18:25) у дома, въпреки страхотното начало на мача.

С 20:25 Раковски успя да вземе първия гейм, въпреки че изоставаше в точките. При много добра игра за тима ни в атака възпитаничките на Диян Боюклиев разчитаха на сериозна преднина, но доминацията им в гейма след поредица от грешки в посрещането бе прекършена след 16-та точка. Бурната подкрепа за казанлъчанки окрили отборът ни и той стоеше доста по-стабилно на терена при стартирането на двубоя. "Раковски" стигна до изравняване при 18:18 и пое контрола над играта в останалата част от гейма.

Димитровградчанки продължиха да се чувстват в комфортно и в началото на втората част, но мощен "Казанлък" стопяваше дистанцията, въпреки поредицата от грешки при изпълнение на начален удар и в посрещане. Пропуските обаче станаха причина за ново изоставане в резултата и "Раковски" спечели и втората част с 16:25. Гостенките успяха да запазят преимуществото си до самия финал.

В слредващия си двубой казанлъчанки гостуват във Варна на "Перун". Срещата ще се играе на 30 ноември в Първа езикова гимназия в морската столица.

Снимки: 23.11.2018 - НВЛ Жени - Казанлък Волей - Раковски 0:3


Free Joomla Extensions