Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлъшките таекундисти с Успехи на Държавното

На 8 и 9 февруари в Горна Малина се проведе Държавно първенство по таекуондо, в което взеха участие състезатели от казанлъшките спортни клубове "Кентавър" при ОДК "Св. Ив. Рилски и "TAEKWONDO EXTREME " .

продължава>
 
За първи път в Казанлък в Галерия

За първи път в Казанлък в Галерия "Ателието" се провежда Ателие ТРИИЗМЕРНИ КНИГИ -POP- up


Гост-преподавател е младата художничка Невена Ненова, която сподели за нас "Изкуството на книгата е цял необятен раздел.Триизмерните книги-обекти са изцяло различно преживяване на въображението. Движението на елементите, под светлосенъчния ефект на светлината, води до съвършено ново усещане, интерпр...

продължава>
 

Любов, мартеници и още нещо ...

снимки: Юлиян Стоев

продължава>
   

Набират се приемни родители за Община Казанлък


Областният екип по приемна грижа към град Стара Загора, набира кандидати за приемни родители за Община Казанлък. Специален фокус е насочен към предоставянето на социалната услуга за деца от 0 до 3 г. възраст, както и „Специализирана приемна грижа“ за деца с увреждания.

продължава>
 

Намериха телата на двамата старозагорци, изчезнали под връх БотевНамериха телата на двамата старозагорци, изчезнали под връх Ботев. Бащата и синът са открити от дългогодишния спасител Тодор Мечкарев от Калофер. Телата са намерени тази сутрин в местността Паниците. Мъжът и момчето са починали от измръзване.

продължава>
   

Страница 31 от 2930