Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Борисов в Казанлък: Правителството ни разделя не само по партии и религии, но и по населени места

„Всичко, което се случва, е безпрецедентно. Затова ГЕРБ ще търси парламентарни и извънпарламентарни методи, за да се поправи тази несправедливост по отношение средствата за общините за следващия програмен период”. Това заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, който разговаря с актива на партията от структурата в Казанлък, където се проведе и среща с кметове, избрани с подкрепата на ГЕРБ. Пред тях Борисов заяви, че в момента правителството ни разделя не само по партии и религии, но и по населени места.

С присъстващите на срещата Борисов сподели, че финансовият министър Петър Чобанов е бил поканен на дискусията, но не е дошъл. „Когато го канят от ДПС – отива по задължение“, допълни Борисов.

Бившият регионален министър в кабинета на ГЕРБ Лиляна Павлова поясни, че за 7-годишния период за големи общини като Пловдив, Варна, Бургас са разпределени по 58 млн. евро, а за по-малки като Видин, по 19 млн. „Притеснително е финансирането и на пътищата, ясно е, че освен магистрала „Струма”, друго няма да бъде довършено в този период. Пътищата не са сред приоритетите”, заяви Павлова. Общинският ръководител на ГЕРБ в Казанлък Галина Стоянова подкрепи твърдението като заяви, че общината е една нула за новите управляващи и не са отделени никакви средства, независимо, че хората си плащат данъците така, както всички останали. „Правителството ни убива, бавно и мъчително“, каза Стоянова.

В рамките на срещата проф. Георги Близнашки информира за започващата подписка за референдум, за която много от политическите сили са обещали мобилизация на силите си. „В по-големите селища подписката ще върви като ще се използват доброволци и активисти на ГЕРБ. В София вече са разкрити три пункта. Целта е с подписката да бъде оказан натиск на парламентарното мнозинство“, поясни Близнашки.


Free Joomla Extensions

Пресцентър на ПП ГЕРБ – Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 18.10.2019


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: