Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Депутати и кандидат-евродепутати от ГЕРБ гостуваха в Казанлък

Под формата на дискусия премина събитието в Дома на културата „Арсенал”, където народните представители от ПП ГЕРБ Цвета Караянчева, Красимир Велчев и Аксения Тилева разговаряха с казанлъчани, сред които имаше и представители на Секционните Избирателни Комисии

На срещата-разговор присъстваха и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ Ангел Филипов и Пламен Русев. „Млад човек съм и искам да променя страната. В ГЕРБ има прозрачност и затова съм тук. Искам посланието Граждани за Европейско Развитие на България  да продължи да е посланието, което ще бъде водещо в родината ми.”, каза Филипов пред присъстващите. В качеството си на юрист и член на местното ръководство на ГЕРБ в залата беше и Николай Златанов.

Темата на дискусията всъщност бе наближаващият евровот и множеството неясноти, които според членовете на СИК биха създали проблеми при функционирането на комисиите в изборния ден. Те  обърнаха внимание на това, че след отварянето на секциите писмено ще бъдат определени функциите на всеки член, което определиха като допълнителна бюрократщина.  Акцент поставиха и на това , че в секциите ще има кутия за отрязъци, където ще се пуска отрязъкът със серийния номер на бюлетината.

Депутатът от ГЕРБ Цвета Караянчева, сподели своя опит в изборната борба в регион Кърджали, където основен опонент на ГЕРБ е ДПС. От практиката си тя подчерта, че ДПС всява страх сред жителите в смесените региони, чрез всякакви възможни начини. „Кодексът е направен с огромното участие на ДПС и крие множество капани. Битката е много сериозна и от сега се вижда, че опонентите на ГЕРБ ще опитат всевъзможни манипулации.” – категорична бе Караянчева.

Членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Красимир Велчев предаде поздравления за казанлъчани лично от Бойко Борисов и поздрави местната партийна  структура за 7-те победи до сега на ГЕРБ, като пожела поредна 8-ма. Велчев разказа за манипулациите на управляващите с охраната на бюлетините, като  подчерта, че това е лоша пиар акция на БСП и ДПС с цел да се намали доверието към ГЕРБ. „Докато се охраняват бюлетините, навсякъде се купуват гласове” – предупреди той.

 

 

Депутати припомниха и че в тъмната стаичка не се допускат камери и фотоапарати, които да заснемат вота.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 06.12.2019


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: