Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Цветан Цветанов в Казанлък: Политическите ни опоненти имат нужда от ниска избирателна активност

„Политическите ни опоненти имат нужда от ниска избирателна  активност, за да може контролирания и купеният вот да бъдат определящи, затова всички ние трябва да гласуваме на 25 май. Листата на ПП ГЕРБ е най-достойната и в нея има многообразие от експерти и многообразие от личности, които могат да защитават националните интереси на България.

 

 

Ние от ПП ГЕРБ водим позитивна и градивна кампания, основана на срещите ни лице в лице с хората, защото няма от какво да се срамуваме. Ние не си комуникираме с  избирателите чрез предизборни клипове, струващи милиони, както правят опонентите ни.“, това каза председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на предизборния концерт в центъра на Казанлък.  На него бяха представени и водачът на евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатите за  евродепутати Ева Паунова, Ангел Филипов, Пламен Русев, Владимир Уручев.

„ Дело  на  Томислав Дончев като министър по еврофондовете,   е  че България договори и получи средства по договори, които се изпълняваха в края на мандата на ГЕРБ. ГЕРБ остави 34%  разплатени средства по оперативните програми и 100 % договорени договори, които днес изпълняват управляващите. Томислав Дончев е човекът, който направи всичко възможно в новия програмен период да има повече пари за България, за голямо съжаление днес нямаме правителство, което да започне да усвоява тези средства. И нека да не забравяме, че когато гласуваме на 25 май, ние даваме и оценка за правителството на България, което води страната ни към провал и правителство, което няма диалог  с общините. Тези некомпетентни управляващи, разпределиха съвсем непрозрачно 500 милиона лева от Публична инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите",  като не одобриха нито един от проектите, които Община Казанлък бе подала и лишиха от  средства по програмата 80 хиляди жители  в Казанлъшко.“,  категоричен бе в  изказването си Цветанов.

Председателят на националния предизборен щаб поздрави казанлъчни  и за новата сграда на пожарната, ремонтът на която е започнал благодарение на правителството на ГЕРБ и на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова.

В късния следобед Цветан Цветанов и кандидат-евродепутатите посетиха кооперативния пазар в Казанлък и новостроящото комбинирано спортно игрище, южно от стадион „Севтополис“, което ГЕРБ финансира по идея на местната младежка структура.

На мероприятията присъстваха още и народните представители в 42-то Народно Събрание Аксения Тилева и Андон Андонов и общинският координатор на ГЕРБ в Казанлък Галина Стоянова.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:



Виж


Какво не видяхте: