Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Цветан Цветанов даде висока оценка на казанлъшката структура на МГЕРБ

Цветан Цветанов - заместник-председател на ПП "ГЕРБ" даде висока оценка на казанлъшката младежка организация. Тази оценка младежите от градът на розите получиха за изграждането на спортна комбинирано игрище, което реализират с доброволен труд в полза на гражданите на Казанлък.

Това се случи по време на състоялото се общо събрание на младежката организация на ПП "ГЕРБ" в зала 3 на НДК в събота 12 юли. Там бяха представени едни от най-големите инициативи на младежите от страната в специализирано видео, като Цветов от трибуната се обърна с думите:

"Аз тук ще си позволя да дам примерът с младежката организация на Казанлък, който видях лично с очите си по време на европейската кампания, когато една спортна площадка беше изградена с доброволния труд на тези младежи и девойки, които са от младежкия ГЕРБ. Искам сърдечно да им благодаря. Но те получиха истинското партньорство от местната власт и от кмета на Община Казанлък Галина Стоянова, която съдейства пред националното ръководство, за да получат необходимата субсидия, с която беше достатъчно да се закупят необходимите строителни материали и да се изгради тази площадка." - заяви Цветанов от трибуната на високия форум.

Цветан Цветанов посети изграждащото се съоръжение на 21 май и обеща централното ръководство на партията да помогне с 10 000 лв. за покритието на площадката и за направата на оградата.

Вчера в късния следобед, младите ентусиасти от ГЕРБ - Казанлък боядисаха съоръженията за волейбол и баскетбол на комбинираното спортно игрище, което се реализира по идея и с доброволческия труд на МГЕРБ – Казанлък, а проектът е финансиран от ГЕРБ и е на стойност близо 35 000 лв.

На общото събрание се избра и нов национален изпълнителен съвет, сред членовете на който се нарежда и Николай Диков, председател на старозагорската младежка организация на партията. А другите членове са: Андрей Новаков, Галя Василева, Даниела Панайотова, Станислава Стоянова, Веселина Юрукова, Зорница Петрова, Пенчо Малинов, Юзгюр Касим, Полина Христова, Христо Котов, Моника Димова, Михаела Иванова, Осман Ислямов и Георг Георгиев.

Георг Георгиев е новият председател на младежката структура на ПП ГЕРБ – МГЕРБ. Той бе избран на поста от Общото събрание на МГЕРБ, което се проведе в зала 3 на НДК. Георгиев в на 22 години, бакалавър по политология от Софиайския университет „Св. Климент Охридски“, заместник-председател на студентската организация към ЕНП Европейски демократи студенти (EDS). „МГЕРБ ще остане сплотена и работеща организация, както беше и досега. Колкото и да се опитват, няма да нарушат единството ни“, заяви Георгиев след избора си за председател на Младежи ГЕРБ. Той бе категоричен, че пред България има два пътя – единият е ГЕРБ, а другият е грешен.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: