Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова бе отличена с престижната награда „Човек на 21 век“

На стилна церемония с участието на вицепрезидента на Република България, проведена на 30 октомври вечерта в резиденция „Бояна“,  кметът на община Казанлък Галина Стоянова получи престижната международна награда „Човек на 21 век” в категорията „Държавно управление“.  Наградата е учредена по идея на сдружение „Програма Произведено в България“, а церемонията по връчването на приза се провежда за 13-и път.


Кметът на община Казанлък бе номинирана в тази  категория заедно с кметовете на Сливен и  Смолян. Отличен бе и кметът на община Сливен ген. Кольо Милев.

В своето слово кметът на община Казанлък Галина Стоянова благодари за отличието и на сдружение „Програма Произведено в България“, организатор на събитието. „Приемам тази награда от името на моите съграждани, които са ми се доверели да вървим заедно напред и Казанлък да стои все по-уверено на картата на България“, каза кметът Галина Стоянова при  получаването на приза. Тя представи и представителите на бизнеса, които имаха възможността да участват в този висок форум – Владимир Спасов на „М+С Хидравлик“, Иван Иванов – „Юнимет“, Борис Кърчев – „Би Би Си Кейбъл“, както и председателя на ОбС – Казанлък Николай Златанов.

Наградата, която „Програма Произведено в България” връчва, е оценка и признание за човека, който живее, работи и създава днес и сега в условията на съвременна България.

С приза „Човек на 21 век“ се отличават от специално жури управленци, представители на бизнеса и на различни сфери на обществения, икономическия, културния живот, оставящи ярка следа със своята дейност.

На церемонията  „Човек на 21 век”  присъстваха вицепрезидентът Маргарита Попова, представители на дипломатическите мисии в България, представители на духовенството, на държавни институции,  на бизнеса, политически лидери и експерти от България и страните членки на ЕС.

Община Казанлък ще се представи със специалната изложба  „Казанлък - Долината на тракийските царе и българската роза” и с продукти на основата на розово масло, произведени от казанлъшки розопроизводители и фирми. За пореден път Казанлък бе преоткрит както в България, така и от чуждестранните представители на форума. Градът на розите намери много нови приятели, с които контактите ще продължат в бъдеще.

Информация: Пресцентър Община Казанлък

Специално видео изработено за номинациията "Човек на XXI-ви век":

Free Joomla Extensions

Снимки: 30.10.2014 - Галина Стоянова с приз "Човек на 21 век" и представяне на Казанлък


 

 

coronavirus.bg