Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Галина Стоянова: "Казанлък ще се впише достойно в проекта на БНТ „Детска Евровизия -2015”

Галина Стоянова: „Благодарение на талантливи ни деца, Казанлък ще се впише достойно в проекта на БНТ „Детска Евровизия -2015”

„Уважаеми казанлъчани, убедена съм, че благодарение на талантливите ни деца, Казанлък се вписва достойно в проекта на БНТ „Детска Евровизия – 2015”. Идеята нашият град да участва в проекта на Българска Национална Телевизия се развива и изпълнява вече няколко седмици. Казанлък бе избран между всички български градове и се нареди сред 13-те, които ще представят страната ни в рамките на националната кампания #ОТКРИВАЙ БЪЛГАРИЯ, свързана с международния песенен конкурс. Това не е случаен избор”, с тези думи кандидатът за кмет от ГЕРБ Галина Стоянова поздрави участниците и присъстващите на детския празник в парк „Розариум“.

 

Галина Стоянова поздрави и творците, които със своите идеи и съпричастност реализираха проекта, с който Казанлък ще участва в Детската Евровизия: Петя Минекова, директор на НГПИД „Акад. Дечко Узунов“, Ваня Запрянова, ръководител на школа „Арт линия“, Ренина Лекова, ръководител на школа „Ренина“, Галина Иванова, ръководител на школа по живопис към Детския комплекс в Казанлък, художника Румен Петков,  който снощи отбеляза своя 60-годишен юбилей с откриване на изложбата „Есен”.

Националната кампания #ОТКРИВАЙ БЪЛГАРИЯ е част от събитията, свързани с предстоящия международен песенен конкурс Детската Евровизия, който ще се състои на 21 ноември 2015 г. в София. В кампанията, посветена на 13-то издание на националната кампания, се включват 13 български града: Казанлък, Белоградчик, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Пловдив, Русе, София, Стара Загора и Шумен. Целта на кампанията e да повиши интереса към детското творчество и предстоящото издание на Детската Евровизия 2015, да разкрие пред Европа красотата и културата на страната ни.

ЗА ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ за КАЗАНЛЪК, гласувайте с номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ - Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: