Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Пенсионерите в с. Копринка получиха екскурзия в България по повод празника си

Възрастните хора от Пенсионерския клуб в село Копринка отбелязаха 1-ви октомври – Международния ден на възрастните хора със специално подготвена музикална програма.

Благодарни на кмета на община Казанлък Галина Стоянова, за всичко което през годините е правила за тях, специално я поканиха на техния празник.

„В тези четири години за мен бе удоволствие да ви познавам. Копринка е мястото, където има много положителна енергия. Именно вие , възрастните хора ме зареждате с много сила и емоции,  всеки път когато съм близо до вас. „ – с тези думи се обърна към присъстващите кандидат кметът от ГЕРБ Стоянова.

Тя подчерта и успешната съвместна работа между Община Казанлък и кметството Копринка в лицето на кандидата за кмет Стойчо Василев.

„За това време разбрах, че той е човек, който без да се натрапва винаги постига целите, които си е поставил. Знам че за Копринка има още много, какво да направим, макар че не е малко вложеното до сега. Стойчо Василев е кметът, който ще изгради канализацията в селото.  Убедена съм, че той ще има тази възможност, защото вие го заслужавате.“ – категорична бе Стоянова.

ПП ГЕРБ-Казанлък подарява екскурзия в България на пенсионерите от село Копринка.

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ В КОПРИНКА, изберете номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: