Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ГЕРБ подари на културните дейци в Казанлък постановката „Пуканки“

Борис Кърчев: Целият отбор на ГЕРБ ви подкрепяше през всичките четири години от мандата. Така ще бъде и занапред!

Постановката на Асен Блатечки „Пуканки“ бе представена снощи пред културните дейци в Казанлък.  Това се случи по идея на ГЕРБ - Казанлък, която закупи билетите за всички представители на културата в града на розите.

След театралната постановка културните дейци се срещнаха с кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и кандидатът за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова.

„Автентичните съвременни будители сте вие, уважаеми гости от читалищата, от музея, от театъра, самодейци и художници. Приятели, вие пазитеонзи  дух на просвещението и го давате на децата ни. Познавам ви отблизо, познавам отдадеността, с която работите.  С вашата подкрепа, успях да  реализирам кампаниите  „Избери кауза и промени Казанлък” и „Талантите наКазанлък“. Всички вие, знаете че можете да разчитате на мен и занапред. Искам да ви поздравя за всичко, което правите за Казанлък град и въпреки трудностите, въпреки пречките, вие бяхте упорити и винаги успявахте да завършите успешно всяко едно начинание. През всичките тези четири година назад, не мога да не отлича, че до вас имаше един човек, които ви подкрепяше непрестанно – това бе кмета на Казанлък Галина Стоянова и целия отбор на ГЕРБ в общинския съвет”, приветства гостите кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Борис Кърчев.

В рамките на срещата бяха представени и кандидат-общинските съветници от листата на ГЕРБ: Николай Златанов, Теодора Георгиева, Станимир Юруков, Галина Иванов.

Кандидат-кметът за втори мандат Галина Стоянова поздрави гостите, като им пожела здраве и още много бъдещи успехи плод на съвместната им работа: „Казанлък е каузата за която, убедена съм, всички в тази зала чувстваме в сърцата си. Пожънахме много успехи и аз ви благодаря за това, че бяхте до мен и заедно показахме богатствата на нашия град пред света“

През 2012 г. Община Казанлък въведе точкова система за разпределяне на читалищните субсидии. Новият метод на субсидиране  е справедлив и даващ възможност на работещите, на практика, читалища да получават повече финансиране за реализиране на творческата си дейност.

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК, изберете номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: