Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Александър Иванов с изложба в Съвета на Европа

Казанлъшкият фотограф Александър Иванов подреди за първи път своя изложба в Съвета на Европа в Страсбург. Изложбата е първа по рода си в престижната европейска институция и става възможна благодарение на казанлъшкия служител в Съвета на Европа Христо Христов и българи, живеещи в Страсбург.


28 са общо фотосите от различни места в България, които казанлъчанинът Александър Иванов показва в едно от фоайета на Съвета на Европа. Те са подбрани от двата тома снимки на добилата международна популярност изложба от фотоси на красиви места в страната „ България от птичи поглед".

Над 100 сънародници, живеещи и работещи в Страсбург и различни европейски институции са присъствали на откриването на изложбата.

Експозицията е посетена и от българския президент Росен Плевнелиев по време на негова визита в Съвета на Европа, както и от генералния сектератар на Съвета на Европа Торбьорн Ягланд.

 

Фотосите на Александър Иванов ще останат в Съвета на Европа до края на месец февруари.

Страсбург е първаат европейска дестинация на „България от птичи поглед".

Вече е готов и вторият том на сборника „България от птичи поглед". В него са включени общо 228 фотоса , направени отвисоко на различни места в страната.

www.dariknews.bg

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: