Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

„Казанлък волей“ с бронзовите медали от републиканското първенство. „Казанлък волей“ с бронзовите медали от републиканското първенство

Казанлък Волей загубиха  0:3 от "Левски" и във втория мач между двата отбора от полуфиналните плейофи в първенството на Националната волейболна лига в женския елит. Така столичанки взеха серията с 2:0 победи и продължават в спора за шампионската титла, където ще срещнат миналогодишните шампионки от "Марица". Сините спечелиха с 3:0 в отделните части 25:17, 25:14, 25:13).

 

Момичетата на Радослав Бакърджиев нямаха особени проблеми и се поздравиха с бърза победа и ще спорят за титлата срещу Марица (Пловдив). Финалната серия ще бъде до три победи от пет мача.  За Казанлък Волей сезонът приключи, след като „розите“ не се класираха за финалната четворка за Купата на България, но остават с бронзовите медали от първенството.  ”Казанлък Волей ” завършиха трети в редовния сезон  с 30 точки, а според регламента в четвъртфиналните и полуфиналните плейофи се играе само за шампионската титла. Тези отбори, които отпаднат в тази фаза запазват местата си от редовния сезон.

Галерия снимки: http://bgvolleyball.com/photos.php?g_id=1913#full_width


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Хайде на театър:

11:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“ : „Какафония“- детско представление от репертоара на Театър „Любомир Кабакчиев“

17:00 - Зала "Лекс" - Община Казанлък

"Театърът там" - Документален филм за Театър Любомир Кабакчиев

19:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“: „Сън в есенна нощ“ - юбилеен спектакъл

Виж още >>>