Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

10-те задължителни точки на успешния бизнес start-up в България

Да правиш бизнес и то успешен е желание на всеки. Струва само едно премрежване на очите и се виждате пред едно бюро с техника, с което напътствате хиляди офиси в цял свят.  Отваряйки очите, пред тях може да стои касовия апарат, на който трябва да пуснете нулев отчет, защото казват, че „тук бизнесът не върви”! Наистина ли е така или просто идеите за бизнес не са плодотворни или са поръсени с грешната пръст? Ще се опитаме да синтезираме в 10 прости правила всичко необходимо, за да имате успешен бизнес и то тук, в България.

  • 01.    Имате жестока идея, която ще ви хвърли в облаците. Сигурни ли сте,  я по-добре изчакайте ден или два, размислете и тогава скачайте. Учудващо е, че колкото и да ви е струва една идея гениална, след 2 часа вече може да не ви пука за нея. Не се поддавайте на емоции.
  • 02.    Не всеки приятел, с който си пиете питието и обсъждате общи теми е подходящ за бизнес. Даже, ако ни послушате, пийте си питието и си обсъждайте, но при най-малкото съмнение...влезте в играта сами.
  • 03.    Наясно ли сте за възможностите, през които легално можете да осъществите някакво бизнес начинание? Ако не сте сигурни, питайте специалисти, всеки лев инвестиран в предварителна консултация се връща многократно.
  • 04.    Защо да не почнете в сивата икономика и ако успеете, да излезете наяве. Страхотно звучи, но ако ви хваната преди да се официализирате? Струва ли си грижите?
  • 05.    Съставете си примерен бюджет на дейността си, като включите всички разходи за поддържането на дейността, а планирайте нулеви приходи. Нека периодът да е една година. Не ви стигат парите ли, накъде сте тръгнали, да разчитате на пустия късмет? Еднакво добре е да играете на тото.
  • 06.    Не ви стигат малко пари, за да попълните планирания бюджет ли? Лесно можете да вземете спешни креди онлайн, но не забравяйте да калкулирате лихвата към бюджета. В заемите няма нищо лошо, стига да имате готовност да ги платите.
  • 07.    Измислете добро име за фирмата и започнете да градите добро име като търговец още от ден едно. Всеки компромис с това може да ви струва скъпо.  Не бързайте да се развивате по най-ускорената писта, защото това ще ви доведе до буря от грешки.
  • 08.    Помислихте ли за реклама на дейността ви? Без реклама сте като кораб без вдигнати платна, насред океана. Разчитате на случайно движение на водата, а не управлявате ветровете.
  • 09.     Сайт, визитки, корпоративен мейл, служебен телефон...да започнете както трябва. Който пренебрегва тези много важни моменти, вероятно няма да може да изгради образа на своята компания пред хората, а това е вредно.
  • 10.    Четете ли бизнес литература? Интересни ли са ви мотивационните лекции? Дори и да са ви много скучни, помислете над  тях. Дори и фирмата да се удвои като екип /вие и още един служител/, вече поемате грижата над това да е обучен и да се развива. Не пренебрегвайте това.

Замислихме ли ви поне за минутка? Ако това е така, то целта ни е изпълнена, а вероятно бизнесът ви може и да предприеме успешен завой към Успеха. Но това зависи основно, само и единствено от ВАС.
http://burzi-krediti.com/

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: