Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Стадион "Севтополис" вече има обновена сграда

Ремонтът на всички помещения приключи и децата ще могат да работят в нови, по-добри условия. Новината съобщи кметът на община Казанлък Галина Стоянова по време на редовното заседание на Общински съвет – Казанлък.

Тя припомни, че средствата за ремонта на закритите помещения са осигурени с решение на местния парламент от Инвестиционната програма на Общината за 2016 г. За ремонта на стадиона са гласувани общо 258 000 лв., от които 107 415 лв. – целеви средства и 150 585 лв. – от собствения бюджет на Общината. След изпълнението на проекта "Стадион Севтополис - модернизация и газификация - Етап 2“ сградата вече е газифицирана, подменени са електрическата и ВиК инсталациите, санитарните помещения… Миналата година със средства на Общината бе извършен външен ремонт на едно от най-големите спортни съоръжения в града по проект “Стадион Севтополис – реконструкция и модернизация на общинска сграда ( внедряване на мерки за енергийна ефективност, осигуряване на достъпна среда за хора в неравностойно положение и обновяване) – Етап 1“. Със 140 044 лв. от общинския бюджет бяха реновирани сградата и тренировъчното футболно игрище на детско-юношеската школа на футболен клуб "Розова долина. Сега децата от спортните клубове ще имат възможност да упражняват любимите си занимания в по-удобна и приятна обстановка и на закрито.

Г-жа Стоянова обяви успешния завършек на ремонтните дейности на помещенията на градския стадион преди общинските съветници да гласуват решение за предоставяне под наем на спортни имоти – общинска собственост чрез пряко договаряне на сдружение с нестопанска цел (СНЦ) „Спортен клуб Аргус ММА“, гр.Казанлък. Решението на Общински съвет – Казанлък дава възможност момичетата и момчетата от клуба да ползват тренировъчната база заедно с приятелите си от клуба по борба.

Пресцентър на община Казанлък

http://www.kazanlak-bg.info/images/joomgallery/originals/_1/_20160630_1399903411.jpg

http://www.kazanlak-bg.info/images/joomgallery/originals/_1/_20160630_1177483703.jpg

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Хайде на театър:

11:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“ : „Какафония“- детско представление от репертоара на Театър „Любомир Кабакчиев“

17:00 - Зала "Лекс" - Община Казанлък

"Театърът там" - Документален филм за Театър Любомир Кабакчиев

19:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“: „Сън в есенна нощ“ - юбилеен спектакъл

Виж още >>>