Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 20.09.2008

Катастрофа на пътен възел с. Ягода, общ. Мъглиж/

На 17.09.т.г. около 17.20 ч. по пътя Казанлък – Стара Загора / на пътен възел с. Ягода, общ. Мъглиж/, поради движение с несъобразена с пътните условия / дъждовно време / скорост, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се и ударяйки се в крайпътен билборд, лек автомобил «Мерцедес», със софийска регистрация, управляван от 21 год. К.Ш. от Казанлък. В резултат на удара водачът е получил разкъсно-контузна рана на главата и комоцио, като с опасност за живота, е настанен за лечение в старозагорската болница.

Възникнал пожар

На 18.09.т.г. около 20.55 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение за възникнал пожар в дърводелски цех в с. Копринка, общ. Казанлък, намиращ се в двора на кооперацията. Причините за инцидента, както и нанесените от пожара щети са в процес на изясняване от служители на РПУ Казанлък.

Спрян автомобил за проверка с различни регистрационни табели

На 18.09.т.г. около 08.50 ч. на ул. «Паисий Хилендарски» до дом № 33 в Казанлък, за проверка е спрян л.а. Опел «Фронтера», с различни регистрационни табели / задната със старозагорска регистрация, а предната – с пловдивска, издадена за друго МПС/. Установено е, че автомобила се управлява от 38 год. О.К. от с. Копринка, общ. Казанлък. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Специализирана полицейска операция

На 18.09.т.г. на територията, обслужвана от РПУ Казанлък е проведена специализирана полицейска операция по линия «пътна безопасност», при която са проверени 44 МПС и 54 лица. Съставени са 22 акта за установяване на административни нарушения по Закона за движение по пътищата.

Бързи полицейски производства

На 18.09.т.г. около 06.50 ч. служители от РПУ Казанлък са спрели за проверка л.а. Форд «Мондео», с пловдивска регистрация, управляван от 25 год. А.К. от Пловдив. Констатирано е, че водачът не притежава свидетелство за управление на МПС. След проверка с дрегер за употреба на алкохол, същият е отчел - 2,36 промила. А.К. е задържан за срок до 24 часа в РПУ Казанлък. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Разкрито убийство

На 17.09.т.г. около 21.20 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение за открита в приземния етаж на къща на бул. «Освобождение» № 8 в Казанлък, възрастна жена в безпомощно състояние. Установено е, че това е : 72 годишната Р.К., живееща на третия етаж в къщата. Жената е откарана в Центъра за спешна медицинска помощ в града, където около 04.05 ч. е починала. От направената аутопсия е констатирано, че смъртта е настъпила в следствие на нанесен побой. От проведените оперативно-издирвателин мероприятия е установено, че извършител на престъплението е синът на жената – И.И., 47 годишен, обитаващ същото жилище. И.И. е задържан за срок от 24 часа в РПУ Казанлък. Работата по случаят продължава.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: