Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 21.09.2008

73-годишна жена почина след падане по стълби
На  20.09.2008г. около 16.50 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение от ФСМП за   починало  лице. При извършената проверка на място е установено, че 73-годишна жена от Мъглиж, при пренасяне на дърва за огрев с количка, паднала на циментовите стъпала пред  къщата си. При падането жената е получила  разкъсно-контузна рана в областта на  главата   и изпаднала в безсъзнание. Намерена е от 17-годишния си внук и е починала на път за  болницата. Работата  по  случая  продължава.
 
Възникнал пожар в крайпътно бистро "Чешмата"
На  20.09.2008 г.  около  22.15 ч.  в РС ПБС  – Казанлък е получено съобщение за възникнал  пожар в крайпътно  бистро "Чешмата", намиращо се в северния край на с.Шейново. Унищожени са 100 кв. м. от заведението, телевизор, фризер, фритюрник, седем маси и четиринадесет скамейки. Спасени са склад и съседно заведение.  В гасителните действия са участвали шестима огнеборци от РС ПБС – Казанлък с два противопожарни автомобила. Пожарът е ликвидиран в 22.48 ч. Причините за възникването му се изясняват. По случая работи РПУ – Казанлък.
 
Полицейски операции
На 19.09.2008 г. за времето от 11.00 до 15.00 ч. на територията, обслужвана от Полицейски участък – Мъглиж е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 16 МПС и 28 лица. Съставени са 5 акта за установени административни нарушения: 2 – на неправоспособни водачи; 1 – за липса на винетен стикер; 1 – за неползване на обезопасителен колан; 1 – за нередовни документи.
 
Лице с изгаряния по главата и ръцете
На 19.09.2008 г. в 3.00 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е постъпило лице с изгаряния по главата и ръцете. При извършената проверка е установено, че на паркинг на крайпътно заведение край с.Шейново, 35-годишен турски гражданин предприел проверка на резервора на управлявания от него товарен автомобил “Мерцедес”. При проверката, водачът използвал запалка, което предизвикало възпламеняване на горивото в резервоара и причинило тежки обгаряния на турския гражданин. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък, с опасност за живота. 
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: