Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Борис Кърчев: Колеж в Казанлък ще има, но не по заслуга на Стойнев и БСП

Борис Кърчев

Борис Кърчев, кандидат за народен представител от  ГЕРБ – Казанлък:
Колеж в Казанлък ще има и той няма да е заслуга нито на Стойнев, нито на обкръжението му - това показват делата им за Казанлък до сега.

В края на кампанията дори водачът на листата на опонентите ни заговори за казанлъшкия колеж. Г-н Драгомир Стойнев, като бивш министър на икономиката чак сега ли е разбрал колко е важно за машиностроителния бранш в България, тук на място в Казанлък да има Колеж за професионални бакалаври?
Ние в ГЕРБ, бизнесът и младите хора на Казанлък отдавна знаем, че никакви национални карти, схеми и хартиени стратегии, които от левицата тепърва щели да правят - няма да решат проблема с точните кадри за българската икономика. А само такива конкретни и реални решения, като казанлъшкия Колеж, в който студентите ще учат едновременно теорията и практиката именно в нашите заводи. Затова за мен Колежът е основен приоритет в тази кампания от самото начало.

Водачът на БСП обещал на среща с работодатели в Стара Загора да провери след изборите въпроса за спирането на казанлъшкия проект за колеж, което уж бил направил нашият финансовият министър ?!? Тогава ще разбере колко грешно са го подвели PR-ите и съветниците му. Драгомир Стойнев беше депутат от Стара Загора досега и трябваше да знае кои негови колеги от старозагорския район бяха съветници на други бивши министри, кой публично критикуваше нашия колеж. Трябваше да ги знае много добре тези неща, не да слуша суфльорите си, а да си следи региона, нищо че е в образованието, а не в мините.
На среща с работодателите в Стара Загора е лесно да се говори, но истински запознат с Колежа в Казанлък е бизнесът на Казанлък. Работодателите в Казанлък знаят фактите, знаят истината, знаят всичко за нашия Колеж, защото са пряко ангажирани и участват във всяка стъпка по този проект заедно с нас.
По казанлъшкия Колеж се работи активно от Кмета на Казанлък и от нас в ГЕРБ и то с помощта на казанлъшкия бизнес, за което вие от БСП и другите партии нямате никаква заслуга!

Колеж в Казанлък ще направим! Това ви го обещавам аз - и като инженер и като казанлъчанин!

Борис Кърчев

ПП ГЕРБ
купуването и продаването на гласове е престъпление


 
Банер

Бюлетин Доброволците:

Още от Доброволците:

Работа

ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 28.04.2017
    Българска народна банка 1 USD = 1.78941 BGN (down) 1 GBP = 2.31533 BGN (down) 1 CHF = 1.80577 BGN (down)

ВРЕМЕТО

Банер


>>>

НОВИНИ >>> КУЛТУРЕН АФИШ >>> КАЗАНЛЪК >>> ВРЕМЕТО и WEBCAM >>> ГАЛЕРИЯ >>> ОБЯВИ >>> УКАЗАТЕЛ >>> ЗА НАС >>> ВХОД >>> ВСИЧКИ НОВИНИ >>> НОВИНИ ОТ ЕВРОПА >>> ПОЛИТИКА >>> СПОРТ >>> МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ >>> ВИДЕО >>> КОНКУРСИ >>> ВАЖНИ НОВИНИ >>> ОБЩИНА КАЗАНЛЪК >>> ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КАЗАНЛЪК >>> ОБРАЗОВАНИЕ И СПОРТ >>> БЮРО ПО ТРУДА - КАЗАНЛЪК >>> ТРАНСПОРТ >>> КУЛТУРНИ ИНСТИТУТИ >>> КАЗАНЛЪК В 360 ГРАДУСА >>> КИНО ИСКРА >>> ГАЛЕРИЯ ИСКРА 4 >>> ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ >>> МУЗЕЙ ИСКРА >>> МУЗЕЙ НА ФОТОГРАФИЯТА >>> БИБЛИОТЕКА ИСКРА >>> КЪЩА-МУЗЕЙ ЧУДОМИР >>> ДОМ ПЕТКО СТАЙНОВ >>> ЧИТАЛИЩЕ ИСКРА >>> ВОЕНЕН КЛУБ >>> ДК АРСЕНАЛ >>> ШИПКОВАТА КЪЩА >>> Е-МАЙЛ >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА >>> РЕКЛАМНА ОФЕРТА ИЗБОРИ 2014 >>> ИЗРАБОТКА НА САЙТОВЕ >>> ИЗРАБОТКА НА БЮЛЕТИНИ >>> БДЖ >>> АВТОБУСИ >>> Училища >>> Ясли и Детски градини >>> Спортни клубовe >>> Новини от Казанлък >>> Новини от Стара Загора >>> Новини от Павел баня >>> Новини от Мъглиж >>> Новини от НАП >>> Гледна точка >>> Казанлък крими >>> Царица Роза >>> Култура и изкуство >>> Любопитни новини >>> Интервюта >>> Кино "Искра" >>> Кино Латона Синема - Казанлък >>> Библиотека "Искра" >>> Читалище "Искра" >>> Читалище “Възродена Искра” >>> ФК" Розова долина"