Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък вече е част от платформата “iLoveBulgaria”

http://www.kazanlak-bg.info/plugins/content/imagesresizecache/03241f5d2d9a1c6b087b043df0ee8606.jpeg

В навечерието на Фестивал на розата 2017 Община Казанлък стана част от новата платформа “iLoveBulgaria“, създадена в партньорство с Министерството на туризма. Онлайн дестинацията на Долината на розите и на тракийските царе в мобилното приложение представя съчетанието на красотата и величието на Стара планина с плодородието по Долината и топлите минерални извори.Чрез интерактивната карта на iLoveBulgaria са показани снимки и видеа от емблематични български паметници на територията на община Казанлък.

„iLoveBulgaria“ е част от международната платформа „iLove“, разработена в Англия. Със средствата на най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия и партньорството между фирими, местна власт и Министерството на туризма мобилното приложение допринася за по-доброто качество на предлаганите услуги. Потребителите могат да се информират както за забележителностите в дадена страна, така и за специалните предложения на местния бизнес.

Присъединете се към най-новата интерактивна платформа на България като свалите приложението ILoveBulgaria на своя телефон:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.loyalty
iOS: https://itunes.apple.com/us/app/ilovebulgaria/id1134621980

Пресцентър на община Казанлък

 

coronavirus.bg