Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 01.10.2017

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Бързи производства:
На 01.10.2017 г. в РУ - Казанлък е образувано бързо производство за престъпления по чл. 345, ал.2 и по чл. 343б, ал.1 от НК, срещу А. П., на 35 г., от с. Габарево, общ. Павел баня, затова че на същата дата по първокласен път I-6 е управлявал мотопед, който не е регистриран по надлежния ред и след употреба на алкохол с концентрация 1,74 промила, установено с техническо средство. Водачът е задържан  в РУ - Казанлък за срок до 24 часа.           
На 01.10.2017 г., в гр. Стара Загора, полицейски екип на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е спрял  за проверка л.а. "Рено", управляван от В. Я., на 34 г., от гр. Стара Загора. Водачът е тестван с за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 2,79 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.1 от НК, а В. Я. е задържан за срок до 24 часа в Първо РУ – Стара Загора.
          
На 01.10.2017 г., в гр. Стара Загора, кв. "Казански", полицейски екип на Второ РУ – Стара Загора е забелязал лице, управляващо мотопед без регистрационнa табела, като след подаден светлинен и звуков сигнал от патрула водачът не е спрял за извършване на проверка. Проведени са  оперативно-издирвателни мероприятия, при които е установено, че водач е  Б. Т., на 22 г., от гр. Стара Загора, който е управлявал нерегистриран мотопед без документи за собственост. Във Второ РУ - Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2 от НК, а Б. Т. е задържан за срок до 24 часа.

Пътнотранспортни произшествия:
На 01.10.2017 г., около 08.20 ч., в землището на с. Васил Левски, общ. Опан, по път 503, се е движил т.а. "Фолксваген", управляван от 63 годишен водач от с. Узунджово, общ. Хасково. На десен завой, при мокра настилка, водачът изгубил контрол над автомобила, който напуснал пътното платното и се блъснал в дърво. В резултат на удара мъжът е получил черепно-мозъчна травма, мозъчен кръвоизлив, фрактура на опашната кост и разкъсно-контузна рана на дясната подбедрица. Настанен е за лечение в МБАЛ - Хасково с опасност за живота. В ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство. 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: