Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Равностойна игра и срещу лидера

"Казанлък Волей-Багира" не успя да се наложи у дома над силния тим на "Марица", който победи в 14-ия кръг на първенството с 0:3 (13:25, 17:25, 16:25). Двубоят за възпитаничките на Диян Боюклиев започна с няколко грешки при изпълнение на началните удари, което позволи на "Марица" да се възползва от плахото начало на мача за домакините.

Във втората част обаче отборът на Казанлък се преобрази, показа своя потенциал и поведе в резултата. "Жълто-сините" успяха да изравнят едва при 11:11, а малко по-късно установиха контрол над терена. Момичетата от школата ни играха напълно равностойно на шампионките, но както и в някои от предишните си мачове, съставът от зала "Багира" повежда убедително в отделните части, показва добрата си форма в залата, но за съжаление, не успява да удържи резултата.

След гостуването си в Казанлък, пловдивчанки вече са с десета победа и продължават без загуба до момента, с което вече си гарантираха медал от тазгодишното първенство.

Следващият двубой за казанлъчанки е в събота, 17 февруари, когато в зала "Багира" гостува съставът на "Левски", отново от 18:00 часа.

Срещу тима на шампионките днес "Казанлък Волей-Багира" игра в състав: Пламена Кораменова - капитан, Мариела Салиева, Екатерина Димитрова, Виктория Ветчакова, Елина Сандолова, Мария Кривошийска, Елизабет Георгиева - либеро. Посрещачката Анжела Симеонова бе на масата на арбитрите, заради контузия.

Галерия снимки: 13.02.2018 - Волейбол жени - Казанлък - Марица 0:3


Free Joomla Extensions

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 15.02.2019

от 22.02.2019


Автобусно разписание:Виж