Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Един човек е загинал и един е обгорен след възникнал инцидент на територията на “Арсенал“ Казанлък

25,04,2016 - завод Арсенал

Инцидент е станал около 10:20 часа тази сутрин, в помещение на цех 130 на завод 3. Загиналият е Цеко Василев на 27 години от село Шаново, а пострадалият Красимир Желев на 46 години от Казанлък.

Загиналият е на работа в "Арсенал" от две години, а пострадалият мъж със стаж от 10 години във фирмата. Красимир Желев е дългогодишен работник, който през 2015 година е един от отличените от ръководството за добра работа. И загиналият, и пострадалият имат деца.

По предварителна информация е възникнало запалване на смесител, по време на работа. При инцидента няма други пострадали. Има нанесени материални щети на помещението, в което е работено. Останалите работници са изведени от помещението. Работният процес е спрян.

На пострадалия е оказана спешна помощ в Спешния център на МБАЛ Казанлък. Мъжът е със сериозен процент изгаряния. По предварителна информация най-вероятно ще бъде настанен в Клиника по изгаряния в Пловдив. В момента пациентът се транспортира в болница в Стара Загора, след което най-вероятно ще замине за Пловдив.

На мястото на инцидента работят специализираните органи.

Поклонението пред паметта на загиналия Цеко Василев ще е в петък, в родното му село Шаново.

Изявление на изп. директор на "Арсенал" АД - Казанлък Николай Ибушев:


Free Joomla Extensions


Free Joomla Extensions


Няма завишения на измерените 26 показателя за качеството на атмосферния въздух  в град Казанлък. Резултатите са получени от извънредното измерване с преносима апаратура за аварийни ситуации на Регионална лаборатория – Стара Загора към ИАОС. Измерването  е проведено в три точки извън площадката на „Арсенал” АД към най-близката жилищна зона.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: