Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Езикови кафета в Казанлък

Езикови кафета в Казанлък
Сдружение „МЦР-Взаимопомощ“, в партньорство с Общинска библиотека „Искра“ организират езикови кафета всеки четвъртък на месец юни на 8 различни държави.  След успешно организиране на езиково кафе „Италиано“ от декември 2017 г. до май 2018 г. от италианските доброволци по проект „ДоброволиТЕ“ организаторите се вдъхновиха да създадат нещо ново.

Доброволците на „МЦР-Взаимопомощ“, по проект „Дълбоки корени“  и доброволците на „Национално движение работилница-Седянка“ по проект „Имало едно време...до днес“ по програма „Еразъм+“, заедно с Общинска библиотека „Искра“ са приготвили представяне на страните си в следните дати:

07.06.2018 Представяне на Италия и Испания;

14.06.2018 Представяне на Франция и Гърция;

21.06.2018 Представяне на Полша и Унгария;

28.06.2018 Представяне на Румъния и Португалия.

Всички желаещи са добре дошли на събитията всеки четвъртък от 16:00 до 17:30 в сградата на Общинска библиотека „Искра“ отдел „Изкуство“ на 2-ри етаж, за да се запознаят с младежите от различните държави. Езиковото кафе ще бъде разделено на две по 45 минути за всяка държава, като първо ще има представяне на държавата, след което различни игри от нея, някои изрази, които са необходими на всеки от нас, когато посещава конкретната страна, за да се представи и не на последно място типична храна и напитки от държавата.

Езикови кафета в Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: