Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 12.10.2008

Опит за палеж
На 11.10.т.г. около 13.55 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение от 41 годишна жена от Казанлък, за това че при посещение на апартамент, разположен на ул. «Добри Кехайов» №14 в града, е установила, че входната врата на дома е силно обгоряла. Апартаментът е собственост на 50 годишен казанлъчанин – зет на 41 годишната жена, който в момента заедно със семейството си, е в чужбина. Констатирано е, че входната врата на дома е полята със запалителна течност и подпалена, като от инцидента е изгоряла долната част на вратата, както  и част от ламперията в коридора. Причините за палежа, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от служители на РПУ Казанлък.

Кражби

На 11.10.т.г. около 14.00 ч. при извършване на разтоваро-товарна дейност, от т.а. Пежо «Боксер», с разградска регистрация, собственост на 41 годишен мъж от Разград, паркирна на бул. «Никола Петков» в Казанлък, е извършена кражба на мъжка чанта, съдържаща сумата от 600 лв. и законно притежаван пистолет «Хеклер кох», 9х19 мм. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

На 11.10.т.г., след отключване на предната лява врата с подбран или подправен ключ, е проникнато в купето на л.а. Лада «2107», със старозагорска регистрация, собственост на 40 годишен мъж от Казанлък, паркиран на ул. «Любомир Кабакчиев» в града, откъдето е извършена кражба на радио-касетофон и акумулатор. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: