Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Избор на Обществен посредник

26.07.2018 - ОбС - Гинка Щерева
Единствената кандидатура за Обществен посредник на Казанлък на досегашния омбудсман Гинка Щерева не бе одобрена по време на заседанието на Общинския съвет днес. Преди гласуването съветниците изслушаха мотивите на Щерева за кандидатирането и втори мандат, както и акценти на бъдещата и работата.


Free Joomla Extensions
От 37 съветници в Общинския съвет на Казанлък, по време на избора на Обществен посредник в залата присъстваха 30. След тайно гласуване председателят на комисията Радиана Стефанова обяви резултатите – 23 действителни и 7 недействителни бюлетини за Гинка Щерева, при което не и достигнаха два гласа, за да бъде избрана за втори мандат.

26.07.2018 - ОбС - Гинка Щерева

Изразявайки разочарованието си от проведения избор Гинка Щерева заяви, че няма да се кандидатира втори път. Според приети промени в Правилника за избор на обществен посредник, приети от Общинския съвет в Казанлък мандатът на досегашния омбудсман изтича на 30 юли. През месец август ОБщинският съвет е в лятна ваканция. Предстои да бъде обявена нова процедура за избор на местен омбудсман.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Хайде на театър:

11:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“ : „Какафония“- детско представление от репертоара на Театър „Любомир Кабакчиев“

17:00 - Зала "Лекс" - Община Казанлък

"Театърът там" - Документален филм за Театър Любомир Кабакчиев

19:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“: „Сън в есенна нощ“ - юбилеен спектакъл

Виж още >>>