Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 20.10.2008

Пътно транспортни произшествия

На 18.10.2008 г около 20.00 ч.по път І-5 по пътен участък между местността "Светица" и разклон "Буздпуджа/Шипка/Крън” в посока изток се е движел лек автомобил “Опел Кадет”, управляван от Н.П. (41) от Казанлък - лишен от право да управлява МПС на 08.07.2008 г.
На около 500м от разклона , при движение с несъобразена скорост, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в  ремаркето на товарен автомобил  с британска регистрация,  управляван от турския гражданин Ф.Д. (51). В резултат на удара са нанесени значителни материални щети и по двата автомобила При извършената проверка, техническото средство е отчело наичие на алкохол в кръвта на Н.П. с концентрация 3.49 промила. Задържан е за 24 часа. По случая работи РПУ – Казанлък.    
           
На 18.10.08г. около 09.30ч. по пътя Казанлък - Бузовград се е движел лек автомобил “Опел Омега”,  управляван от  С.П. (41) от с. Горно Черковище.  На около 20 м след моста над р. Тунджа, в неговата лента, частично навлязъл лек автомобил “Сеат Кордоба”, управляван от  С.М. (21) от  същото село ( с 6 месеца стаж зад волана),  който извършвал  изпреварване на спряло МПС  и предизвикал охлузване на страничните части на автомобилите. С.П. напуснал местопроизшествието и по-късно е издирен в дома му. При извършената  проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в кръвта му с концентрация 1.72 промила. Взета му е кръв за химически анализ По случая работи РПУ – Казанлък.

Починал човек след падане от колело

На 17.10.2008 г. около 14.40ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение за починал мъж в с. Крън, общ. Казанлък. При извършената проверка на място е установено, че на същата дата пред магазин за хранителни стоки в селото 75-годишният Д.А., при качване на велосипеда си, загубил  равновесие, паднал и си ударил главата в бордюра.  В резултат на удара Д.А. е починал.  По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: