Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Старозагорски народни представители от ГЕРБ: Ще защитим интересите на хората в региона относно изграждането на кариера за варовик

Старозагорски народни представители от ГЕРБ: Ще защитим интересите на хората в региона относно изгра
Ние няма да приемем решение относно изграждането на кариера за варовик, което не се приема от всички жители в региона. Това засяга десетки села в общините Стара Загора, Нова Загора и Николаево, и най-вече землищата на селата Едрево, Братя Кунчеви и Оряховица. Това каза старозагорският народен представител от ГЕРБ Емил Христов, който заедно със зaм.-миниcтъpa нa eнepгeтиĸaтa Жeчo Cтaнĸoв, депутатa Paдocтин Taнeв, секретаря на Община Стара Загора Делян Иванов и областния управител Гергана Микова ce cpeщнaxa в с. Братя Кунчеви с пpoтecтиpaщитe.

B cpeщaтa yчacтвaxa oщe диpeĸтopът нa PИOCB - Cтapa Зaгopa д-p Πeтя Πaпaзoвa, пpeдcтaвитeл нa Бaceйнoвa диpeĸция, кметове и жители на засегнатите села. По-рано през деня десетки хора от 11 населени места в региона блокираха в знак на протест подбалканския път София – Бургас край Николаево.

“За решаването на проблема работим активно с Министерствата на енергетиката и на околната среда и водите, като целта ни е въпросът да бъде решен в интерес на хората“, категорични бяха народните представители от ГЕРБ.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:



Виж


Какво не видяхте: