Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Премиева на книгата „Орденът на оръжието“ в ЛХМ "Чудомир"

Представяме книгата "Орденът на оръжието" на депутата от ГЕРБ Маноил Манев. Манев описва накратко романа си като книга, която съчетава малка част фантастика, мистицизъм и екшън с легенди, истории и тайни, "които сме чували и тълкували посвоему". Авторът предлага своето тълкувание за тези тайни.

ОРДЕНЪТ НА ОРЪЖИЕТО

От древността до днес, съществуват тайни. Тайната на тамплиерите и тяхното „съкровище“ е една от най-разискваните, Каква ли е тя? Какво намериха деветимата рицари преди повече от 900години в дълбините на Храма съграден от Хирам, как това откритие или съкровище или ОРЪЖИЕ, влияе или ще влияе на историята на човечеството? Каква е ролята и каква е силата на съвременните последователи на древният орден на Храма ? Може ли анонаки, асасини, зилоти, масони и тамплиери да имат нещо общо? Може ли „ХАРП“, КИВОТА и ОРЪЖИЕТО да имат връзка помежду си? Къде се преплитат истините и легендите за“ Царичина дупка“, църквите с изобразения Христос „слизащ“ или „влизащ“ в космически кораб, пещерите на Кумран, „Градът на Боговете“ в Тибет , Йерусалим и Перпирикон?

През България,Крим,Москва, Истанбул и Вашингтон ли преминава бъдещето на света? Имало ли е православни християни и жени в древният орден на тамплиерите? Може ли България да е „ЗЕМЯ НА ПАЗИТЕЛИТЕ НА ЗНАНИЕТО“ от тракийските „Лади“, през тайнствената колобърска традиция на кукерите, та до съвремените политици и държавници?

Все въпроси, моите отговори на които можете да намерите в първата книга от поредицата „ОРЪЖИЕТО НА ОРДЕНА“.

„ОРДЕНЪТ НА ОРЪЖИЕТО“ Завихрящ микс от фантазия и реалност , в който читателят ще търси границата и винаги ще се съмнява, дали е в реалността или фантазията. Това Ви чака в първата книга!

Маноил Манев

01.10.2018г. /понеделник/
18:00 ч. Музей "Чудомир" - Представят  книгата „Орденът на оръжието“ на Маноил Манев


Заповядайте!

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: