Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 07.11.2008

Прострелян без опастност за живота
На  05.11.2008г. в 22.10ч. в РУ на МВР – Казанлък се е явил 32-годишен мъж от с. Димовци и заявил, че около 08.00 ч. на същата дата на  пътя  между  Брестова махалите и  с. Димовци  е  намерил черна, кожена чанта. При вдигане на чантата, от  нея изпаднало самоделно, огнестрелно оръжие, което  е  възпроизвело  изстрел  и  е  наранило  мъжа  в  слабините. При извършения оглед е установено, че оръжието е пригодено за  стрелба с патрони 12  кал. Пострадалият е Настанен е за лечение в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.

Полицейски операции
На  05.11.2008 г.  за  времето  от  09.00 ч  до  22.00 ч.  на територията, обслужвана от РУ на МВР – Казанлък е проведена специализирана полицейска операция за контрол върху    безопастността  на  движението, при която са проверени  136 МПС и 191 лица.   Съставени са 13 акта за установени административни нарушения  на Закона за движение по пътищата, 1 – по Закона за МВР и 1 – по Закона за  българските документи за самоличност.     
           
На 05.11.2008г.  за времето от 11.00ч. До 13.00ч на територията, обслужвана от РУ на МВР – Стара Загора е  Казанлък е проведена специализирана полицейска операция за контрол върху    безопастността  на  движението, при която са проверени  142 МПС и са констатиране 57 нарушения, съответно:
-    за нередовни пътни документи – 11;
-    за неползване на обезопасителен колан – 9 ;
-    за използване на мобилен телефон по време на управление на МПС – 3.;
-    за превишаване на максимално разрешената скорост – 11;
-    за неправоспособност – 7.;
-    за неспазване на пътни знаци и маркировка – 12.;
-    без сключена застраховка “Гражданска отговорност” – 2;
-    за нарушение на Закона за  българските документи за самоличност – 1;
-    други нарушения – 1.

Пътно транспортнo произшествиe
На  05.11.2008 г.  около  09.00 ч. в Казанлък по бул."Никола  Петков" в посока юг се е  движел лек автомобил “Опел Вектра”, управляван от И.А. (33) от Варна. При движение с несъобразена скорост, на кръстовището до фирма “Теда”, застигнал и ударил извършващия завой наляво лек автомобил “Хонда  Сивик”, управляван от С.Г. (44) от с.Черганово, общ. Казанлък. В резултат на удара “Опел" –ът се отклонил и блъснал паркиралия вляво извън пътното платно лек автомобил “Форд Ескорт”. Водачът на “Хонда Сивик” е получил охлузна рана на главата и му е оказана амбулаторна медицинска помощ. Нанесени са значителни материални щети по автомобилите. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.  
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: