Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Районна прокуратура-Стара Загора внесе обвинителен акт спрямо 38-годишна жена за получаване на нетрудови доходи

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА - ЗИМА

Районна прокуратура-Стара Загора внесе в съда обвинителен акт по бързо производство спрямо 38 - годишна жена, за това, че през продължителен период от време, от 14.02.2018 г. до 27.11.2018 г., в гр.Стара Загора, като пълнолетно и работоспособно лице не се занимавала с  обществено полезен труд, като получавала нетрудови доходи по неморален начин - престъпление по чл.329, ал.1 от Наказателния кодекс.   
Установено е, че през продължителен период от време - 14.02.2018 г. до 27.11.2018 г., обвиняемата обитавала района на ж.п. гара в гр.Стара Загора с цел да осъществява сексуални услуги срещу заплащане. За услугите получавала парични суми в различен размер - между 20 лв. и 30 лв. По този начин осигурявала издръжката си и не е полагала обществено полезен труд.

При извършване на многократни проверки от полицейски  служители,  обвиняемата била установена да проституира в посочения по-горе район. На основание. чл. 65 от Закона за МВР тя била предупреждавана писмено със съставени от горните дати протоколи да не извършва неморални действия, от които да получава нетрудови доходи. Въпреки многократните предупреждения, обвиняемата продължила да осъществява гореописаната дейност. Предстои Районен съд-Стара Загора да насрочи заседание по делото.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж