Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

И в Шипка грейна елхата

И в Шипка грейна елхата

В студената декемврийска вечер на четиринадесети, в очакване на най-светлите и вълшебни дни от годината, Шипка бе завладяна от празнично настроение. Специалните гости на вечерта Дядо Коледа и Снежанка пристигнаха с летящата си "ЯМАХА" на центъра.

И в Шипка грейна елхата
Заедно с кмета на града Веси Панайотова, извършиха символичното запалване на светлините на елхата и коледната украса в Шипка за радост на малки и големи. Новозасадената елха, украсена празнично, кокетно заблестя на обновения площад. При посаждането на дръвчето, екипа на кметството отправи пожелание, това дръвче да бъде символ на разрастването и просперитета на градчето. Колкото по- високо и по-силно става то с годините, толкова по -развито и процъфтяващо място да бъде то.

Приветствие и благопожелания, по повод предстоящите коледни и новогодишни празници към всички гости бяха поднесени от кмета - Веси Панайотова, която посрещна скъпи гости коледари. Като стопанин на града, тя ги дари с дарове, а те от своя страна благословиха града със своите песни и наричания.

Поздрав към Дядо Коледа бе отправен от деца от града – от малката госпожица Бранимира Кирилова, както и от Ани и Мария Димитрови. Както повелява традицията, програмата завърши с празнично хоро, което постави началото на празненството посветено на хората "Втора Младост" от града. С много веселие, усмивки, песни и танци бе поставен края на вечерта, преминала под мотото "Коледа за всички".

И в Шипка грейна елхата

И в Шипка грейна елхата

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: