Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Начало на фотоконкурса „Зимно вълшебство в Казанлък“

Община Казанлък и Mузей на фотографията и съвременните визуални изкуства обявяват начало на фотоконкурса „Зимно вълшебство в Казанлък“ от днес. Всеки, изкушен да запечата популярни и разпознаваеми места от красивия ни град през фотообектива може да се включи в надпреварата с до три снимки, към които задължително трябва да добави и информация: две имена, телефон за връзка /По желание може да се изписват кратки коментари, касаещи представените снимки-кога са направени, впечатления, интересни моменти от заснемането и т.н./.
Дайте свобода на въображението си и изпращайте Вашите оригинални, немонтирани снимки на електронен адрес -  k.sabitia@abv.bg  с бележка „за фотографски конкурс“. За да се публикуват снимките, трябва да се „сприятелите“ с профила на Община Казанлък във Фейсбук - „Община Казанлък – Долина на рози и траки“. Споделете Вашата снимка, която ще бъде качена от  администраторите в профила на Община Казанлък, за да може да я видят Вашите приятели и да гласуват за Вас. Може да се гласува за повече от една снимка.

Резултатите ще бъдат обявени на профила на Община Казанлък във Фейсбук, а победителят ще получи и лично съобщение.
Фотоконкурсът „Зимно вълшебство в Казанлък“ ще продължи до 17-ти януари 2019г., 10:00ч.

Подробно можете да се запознаете с условията на зимната фотонадпревара в сайта на Общината kazanlak.bg – отдел „Култура“.

Пресцентър на община Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 24.01.2020


Автобусно разписание:Виж