Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение “задържане под стража” спрямо обвиняем за управление на автомобил след употреба на наркотични вещества

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА - ЗИМАПо искане на Районна прокуратура - Стара Загора  съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо С.С., привлечен като обвиняем по бързо производство за това, че на 07.12.2018 г. в гр. Стара Загора, управлявал моторно превозно средство – лек автомобил „Мерцедес“, след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин, установено по надлежния ред –  чл. 343б, ал.3  от НК от Наказателния кодекс.
До момента обвиняемият С.С. е бил осъждан за извършено от него умишлено престъпление от общ характер - грабеж. Деянието извършено на 07.12.2018 г. е в изпитателния срок на предходното осъждане.

Районен съд - Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че С.С. е извършил престъплението, за което е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо С.С. мярка за неотклонение може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд-Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 11.10.2019


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: