Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък спечели нови приятели в Германия

Казанлък спечели нови приятели в Германия

При голям интерес от страна на най-големите германски туроператори премина представянето на Казанлък в Берлин. Царица Роза Симона Петкова 2011, като истински посланик на красотата на Долината на розите и на тракийските царе приветства гостите на туристическата борса, посветена на Казанлък.
В присъствието на български дипломати директорът на Българския културен институт Борислав Петранов изказа благодарности на Кмета Галина Стоянова за отзивчивостта и приетата покана неин екип да гостува в германската столица.

Живи спомени от емоционалния конкурс сподели с публиката Царица Роза 1983 Силвана Тъпанова. Въпреки, че от десетки години живее в Германия тя остава силно свързана с родния си град.

Мария Игнатова представи работата на Консултативния съвет по култура и туризъм към Община Казанлък и презентира своя серия козметични продукти, разработена на природна основа.

В рамките на три дни, под мотото „Казанлък представя Фестивала на розата“ делегацията от Казанлък представи в Берлин културно-историческото наследство и възможностите за туризъм в региона, с което успя да спечели интереса на германските туроператори. Поканата към Община Казанлък за посещение на място от страна на БКИ в Берлин бе продиктувана от  засиления интерес към Фестивал на розата в Германия през последните години. Сребра Касева, началник „Кабинет“ на Кмета е категорична: „Фестивал на розата 2019 в Казанлък ще посрещне много нови приятели от Германия“.

Пресцентър на община Казанлък

Казанлък спечели нови приятели в Германия

Казанлък спечели нови приятели в Германия

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: