Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 08.02.2019

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Бързи производства:
На 07.02.2019 г. в гр. Стара Загора, на ул. "Хрищян войвода", е спрян за проверка л.а. „БМВ“ с транзитни регистрационни номера, управляван от 41-годишен мъж от гр. Хасково. Установено е, че регистрационните номера, поставени на автомобила, са с изтекъл срок на валидност. В Първо РУ - Стара Загора е образувано бързо производство за престъпление по чл. 345, ал. 2 от НК.

    
На 07.02.2019 г. в РУ - Раднево е получено съобщение за извършена кражба от къща в с. Константиновец, общ. Раднево, собственост на 61-годишен мъж. Установено е, че в къщата е проникнато чрез счупване на прозорец и е извършена кражба на аудио система, шест литра ракия и шест бутилки бира от по два литра. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 22-годишен мъж от с. Константиновец. Същият е задържан за срок от 24 часа. Образувано е бързо производство за престъпление по чл. 195 от НК.

На 07.02.2019 г. в РУ - Чирпан е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2 от НК срещу 46-годишен мъж от с. Церковски, общ. Карнобат, затова че на същата дата, около 21:25 ч., в с. Братя Даскалови, по ул. „Средногорие“, е управлявал нерегистриран л.а. „Пежо“.
          
На 07.02.2019 г. в гр. Гълъбово, на бул."Република", е спрян за проверка л.а. „Рено Клио“, управляван от 31-годишна жена от гр. Стара Загора. Установено е, че жената управлява автомобила в срок на изтърпяване на принудителна административна мярка за временно отнемане на свидетелството ѝ за управление на МПС. В РУ - Гълъбово е образувано бързо производство за престъпление по чл.343в от НК.

Разкрити престъпления:

На 07.02.2019 г., в РУ - Чирпан е получено съобщение за кражба на 70 метров електрически удължител от стопанска постройка в с. Свобода, общ. Чирпан. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 15-годишен младеж от с. Свобода. Образувано е досъдебно производство по чл.194 от НК.
          
В бюлетин № 38/07.02.2019 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба на две крави от селскостопанска постройка в с. Долно Сахране, общ. Павел баня, за което в РУ-Казанлък е образувано досъдебно производство по чл. 194 от НК.
В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан извършителят на престъплението – мъж на 44 г. от с. Синитово, общ. Пазарджик.
      
По-характерни престъпления:
На 07.02.2019 г., в Първо РУ – Стара Загора е получено съобщение за взломена врата на търговски обект, намиращ се в гр. Стара Загора, на бул. "Митрополит Методи Кусев". При извършения оглед на място е установено, че около 22:00 ч. на същата дата, чрез използване на техническо средство е взломена входната врата на обекта и от незаключено чекмедже е отнета сумата от 93 лв. и 50 ст. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.195 от НК.
 
На 07.02.2019 г. във Второ РУ – Стара Загора е получено съобщение от 28-годишен мъж от гр. Стара Загора, че е разбит кафе-автомат, намиращ се  в гр. Стара Загора, на ул. "Хаджи Димитър Асенов" и липсват монетник, каса и неустановена към момента парична сума. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл. 195 от НК.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 18.10.2019


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: