Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ГЕРБ-Казанлък представи новото си ръководство

 Общинската структура на ГЕРБ в Казанлък представи новото си ръководство, чийто председател е Иван Кьосев, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

Организационен секретар на 7-членното ръководство е Йоан Вълканов. Членове са: д-р Илия Вандов, който ще отговаря за организирането на политическата структура на ГЕРБ-предприемачи и връзките с кметовете на населените места, издигнати от ГЕРБ; Николай Златанов – с вменена отговорност за работата на ГЕРБ-старейшини и даване на юридически съвети; Петък Косев ще се занимава с финансовата част на структурата; Рада Гоцкова, която ще организира структурата на ГЕРБ-жени; Йордан Атанасов, който ще работи пряко със селата в община Казанлък.
Новото ръководство на партията в града на розите застана зад идеята, че ще работи за спазване на демократичните принципи на управление и за в бъдеще ще подкрепя кметът Стефан Дамянов в действията и програмата му, полезни за развитието на общината. За онези, които според ГЕРБ са негативни за Казанлък, партията ще бъде коректив.
Относно съставът на партията в Общинския съвет, където ГЕРБ има 5 общински съветници, председателят Иван Кьосев заяви: „Този състав няма да се промени, независимо, че ръководството е сменено. Съветниците от политическата сила ще трябва да се съобразяват с принципите на ГЕРБ”.
Предстои в Казанлък учредяването на три от четирите нови структури на партията: ГЕРБ-старейшини, ГЕРБ-жени, ГЕРБ – предприемачи. Вече партията има създадена младежка структура в града на розите.

Политическа партия ГЕРБ учреди в Казанлък младежка структура, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново . За поста председател най-голям брой гласове събра 21-годишният Михаил Вълчев – художник по професия – интериор, екстериор и пространствени решения. В редиците на ГЕРБ той е от 2 години.
„Целта на младежката структура на ГЕРБ в Казанлък е да накараме младите хора да излязат да гласуват по време на избори. Много от младежите в страната не са запознати с политическата обстановка и участието им в изборния процес е слабо. Искаме да им напомним, че те трябва да участват в формиране на бъдещето си и те сами могат да вземат решения”, посочи Михаил Вълчев.
В момента младежката структура на ГЕРБ в Казанлък наброява около 40 членове на възраст между 18 и 31 години.

Казанлъшката структура на ГЕРБ ще настоява за среща с други политически сили в общината с цел да бъде обсъден въпросът за цената на билетите за градски и междуградски транспорт, съобщи за радио “Фокус” –Велико Търново д-р Илия Вандов – член на новото ръководство на партията. Той поясни, че местната структура ще обсъди проблема и с кметовете на селата, издигнати от партията, като покани и кметовете и на другите населени места. „Цената на петрола падна в пъти, а цената на билетите за транспорт в община Казанлък не. Ако преди време оправданието на превозвачите беше, че завишават цената, заради повишената цена на горивата, сега защо не намалят тази за билет. Гражданите изнемогват. Ще настояваме за коригиране на договорите с превозвачите с цел определяне на нова по-ниска цена на билетчето.В противен случаи това е чудовищен грабеж”, заяви д-р Вандов.
Той допълни, че за ГЕРБ е важно ежедневието на казанлъчани и как те ще посрещнат утрешния ден. „Добре работим с партиите в център и дясно, но искаме преди всичко хората да живеят добре. Контактите ни с другите политически сили ще се базират на тази основа – добър живот за казанлъчани”, подчерта д-р Илия Вандов.

Деница ГЕОРГИЕВА | Радио "Фокус " - Велико Търново
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: