Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Интересни колоездачни състезания до края на март


Това е първата официална изява за новия спортен клуб, обещаващ да възроди колоездачния спорт в Община Казанлък. Състезанието е обявено за 23 март от 15:00 часа, със записване час по-рано, и е отворено за участие на момчета и момичета младша и старша възраст (4, 5, 6 и 7 клас ). Ентусиастите ще трябва да изминат 800 метра по маршрут в парка до Колодрума. Не се заплаща такса за участие, посочват от Сдружението.


От Сдружението възнамеряват да популяризират колоездачния спорт сред подрастващите и наберат членове сред ученическата общност.  Парични награди ще получат всички класирали се на първо, второ и трето място в отделните възрасти.

Още един колоездачен старт ще бъде организиран в Казанлъшката Розова долина през март. На самия финал, 31 март, е първото състезание за сезон 2019 на клуб по планинско колоездене „Dark Riders – Казанлък” : ХСО Dark Riders . Трасето в парк „Тюлбето” отново ще е интересно и супер екстремно, обещават организаторите. Началото и финалът са в близост до Художествената гимназия „Акад. Дечко Узунов”.

plugins/content/imagesresizecache/6169ddcbbc11964082adcaa3b7d1825d.jpeg

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: