Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Финал на общинските лекоатлетически състезания за ученици

Финал на общинските лекоатлетически състезания за ученициДнес на стадион „Севтополис“ в Казанлък се проведоха общинските игри по лека атлетика. Победителите, които продължават надпреварата и на областен кръг следващата седмица в гр.Стара Загора са момичетата и момчетата на ОУ ,,Мати Болгария“, девойките на СУ ,,Екзарх Антим I“ и юношите на ППМГ ,,Никола Обрешков“.


В състезанията взеха участие 17 отбора от  5-7 и 8-10 клас от казанлъшки училища. Момичета и момчета премериха сили и умения в общо 11 дисциплини в различните възрастови групи. Със свои лекоатлети се представиха 8 училища на територията на община Казанлък: СУ ,,Екзарх Антим I “, ОУ ,,Св. Паисий Хилендарски“, ОУ ,,Христо Ботев“ с Енина, ОУ ,,Мати Болгария“, ОУ ,,Чудомир“, Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм, Професионална гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт и ПХГ ,,Св. Св. Кирил и Методий“.

Община Казанлък поощри победителите с медали за всяка една от дисциплините за 1-во, 2-ро и 3-то място, а в крайното отборно класиране първенците получиха купи.

Община Казанлък благодари на всички участници и пожелава успех в следващите етапи на състезанията!

Пресцентър на община Казанлък

Финал на общинските лекоатлетически състезания за ученици

Финал на общинските лекоатлетически състезания за ученици


 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 14.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: