Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

24 часа АТЕЛИЕТО с подкрепата на Театър Любомир Кабакчиев и Музей на фотографията


Арт-Галерия "Ателието" прави своето първо семейно събитие в Казанлък. В което всеки от семейството ще представи своята посока и път в изкуството.

Ваня Запрянова р-л на школа Арт линия показва децата на школата в открит урок - ОТКРИТО АТЕЛИЕ и ИЗЛОЖБА "ХУДОЖНИЦИ" на школата в Алиолувата къща-15.00 ч. и 18:00 ч.

Кирил Кацаров-син, показва своята първа самостоятелна изложба "ПОРТФОЛИО"в Музей на фотографията ,която ще бъде и неговото порфолио за кандидатстване в университета по дизайн в Айтховен -21.06.2019г. от 18:00 ч.

Един различен поглед за света , заобикалящата го среда и начина на живот.

"...Времето в което живеем е непрестанен тласък,развиващ себе си с огромни темпове.Нещата се случват толкова бързо.Въпреки цялата битка между хаоса и космоса човек трябва да познава същноста и да бъде различен...."

В изложбата Кирил  ще покаже фотография,колаж,дизайн .Изложбата има за цел да събере различни артисти и по този начин да  създаде атмосфера на творчески дух.

Росен Дончев представя за първи път  своята идея" Образи" в изложба ЖИВОПИС в Алиолувата къща - 21.06.2019г. от 20:00 ч.

Всичко това в 24 часа.

Заповядайте!

24 часа АТЕЛИЕТО с подкрепата на Театър Любомир Кабакчиев и Музей на фотографията

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: