Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Състезание по Уличен Фитнес

Състезание по Уличен Фитнес
Спортен клуб Стрямци 61 и клуб по уличен фитнес BAR BEARS, Ви каним на първото по рода си регионално състезание по уличен фитнес (street workout) организирано в района на 61 механизирана бригада – район Казанлък в Петък, 30 август 2019 г. от 9:00 ч. до 16:00 ч.
Желаещите за участие в състезанието е необходимо да предоставят информация, включваща три имена и ЕГН на господин Ради Добрев в срок не по – късно от 01.08.2019г.
Информацията е необходима за осъществяване на регламентиран достъп до военното формирование.

Записването на участниците ще се проведе от 09.00 ч. до 10.30 ч. на място.

Началото на състезанието ще бъде от 10.30 ч.

Място за провеждане на състезанието: района на 61 – ва механизирана бригада – район Казанлък. (улица инж. Феликс Вожели № 1)

Състезанието ще се проведе в две дисциплини – сила и свободен стил (freestyle). В първата дисциплина ще се изпълняват коремни възлизалия, „мокри кофички“ и набирания за време. Състезателят с най – голям актив от точки ще бъде победител в дисциплината. Във втората дисциплина всеки състезател ще разполага с 3 минути, за да покаже комбинация от най – трудни и атрактивни упражнения на лост, успоредка и земя.

Упражненията ще се изпълняват на фитнес станция TITAN осигурена от нашите приятели от ВСК Стрямци 61.

Регламент:
Дисциплина "СИЛА"
1.Коремно възлизане на висилка:
Брой пъти
Време: 120 сек.
Точки – 2 точки за повторение.
2. Сгъване и разгъване на ръцете с мах в опора на успоредка (мокри кофички):
Брой пъти
Време: 60 сек.
Точки – 1 точка за повторение.
3. Сгъване и разгъване на ръцете от вис (набирания на лост)
Брой пъти
Време: 60 сек.
Точки – 1 точка за повторение.
Победителят се определя от сбора на точките. Този състезател, който събере най – много точки при изпълнение на упражненията е победител в дисциплината сила.

Дисциплина "СВОБОДЕН СТИЛ"
В дисциплината свободен стил (freestyle) всеки състезател има на разположение  по 3 минути за изпълнение на комбинация от упражнения, както на лоста така и на успоредката. Комбинацията от упражнения, които ще представи всеки състезател ще бъде под музикален съпровод по негово желание. Журито ще оценява състезателите по критериите трудност и атрактивност с точки от 1 до 10 за всяко упражнение. Състезателят с най – голям сбор от точки ще спечели състезанието.

Лице за контакт:
Ради ДОБРЕВ
0889830570

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: