Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Включете се в гласуването за Кмет на годината – Мандат 2015 – 2019

Включете се в гласуването за Кмет на годината – Мандат 2015 – 2019

Община Казанлък създава организация за активен вот за Кмет на годината – Мандат 2015 – 2019. От утре, 9-и септември до 15-и септември, включително, пред Културно-информационния център на ул.“Искра“№4 ще бъде осигурен улеснен достъп до интернет и компютър, за да може всеки желаещ жител и гост на града даде своя глас за  най-заслужилия български кмет за целия Мандат 2015 – 2019.


Класацията на kmeta.bg тази година търси най-високата оценка на гражданите за градоначалника, който през всички години на мандата е постигнал най-много подобрения и удобства за жителите на населеното място.

В специалната платформа за вота kmetndgodinata.bg Община Казанлък фигурира в категорията „Голяма община“ (с население над 50 000 души). Регистрирането на избрания кмет става с имейл адрес и е уникално / еднократно. Регламентът на класацията позволява и гласуване от чужбина.

През годините Галина Стоянова е печелила 3 пъти отличия в конкурса. През 2105г. Кметът на Казанлък е отличена в категорията „Развита инфраструктура“, през 2016г. и 2018г. тя печели отличието в категорията „Туризъм, култура, фестивали и традиции“.

Голямото гласуване за престижната награда „Кмет на годината – Мандат 2015 – 2019“ започна в началото на месец септември. Националният онлайн вот ще продължи до 15 септември 2019г. на познатата платформа kmetnagodinata.bg. В него ще участват кметовете на 265 общини в България.

Тази година хората оценяват работата на кметовете и екипите им в 9 категории, но за целия мандат 2015 – 2019 г.:


·        Кмет на годината

·        Кмет на гражданите

·        Градска среда

·        Транспорт

·        Туризъм, култура, фестивали и традиции

·        Образование, спорт и младежки политики

·        Инвестиции и работни места

·        Социална община

·        Smart City

Традиционно в конкурса за всяка от 9-е категории ще се гласува за малка община (с население под 20 000 жители), за средна (с население между 20 000 и 50 000 жители) и за голяма (с население над 50 000 жители).

Конкурсът "Кмет на годината” се организира за седма поредна година от Портала на българските общини Kmeta.bg.

Оценката на стотици хиляди граждани, които определят с вота си победителите в престижната надпревара "Кмет на годината”, се превърна във важен коректив за усилията, които местните власти полагат за развитието на поверените им общини, включително и в преобразяването на градовете с европрограми. Конкурсът и церемонията се утвърдиха като марка и ценно отличие за притежателите им.

Победителите, събрали най-голяма подкрепа от онлайн вота на хората, ще бъдат обявени на официална церемония на 18 септември в зала 6 на НДК, гр. София. Те ще получат престижните грамоти „Кмет на годината”.

Церемонията ще бъде заснета и излъчена същата вечер в ефира на БНТ1 от 23:30 часа.

Пресцентър на община Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: