Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ОБНОВЕНА: Почти всички училища и една детска градина с призив за 16-ти септември в помощ на Даниела Драгиева

Вече почти всички училища и една детска градина в Казанлък с призив към родители и ученици за 16-ти септември в подкрепа на обичан учител изпаднал в беда. Призивът гласи: "Да подкрепим г-жа Даниела Драгиева, дългогодишен учител в ОУ ”Чудомир”!

Скъпи родители, призоваваме Ви, не купувайте цветя, а оставете "букета" си в касичката за дарение на входа на училището на 16-ти, 17-ти и 18-ти септември. Така – вместо десетки букети, на едно място ще се съберат смислени, немалки дарения за кауза, която ще помогне на г-жа Драгиева. Дарените средства ще се превърнат в нещо добро. Има толкова голяма нужда от щедрост и съпричастност в нашия свят – винаги ще се намери добро същество в беда! Дани заслужава нашата подкрепа! Благодарим Ви от ❤️! "
Това гласи призивът на учителите от ОУ "Чудомир" в града на розите. Към този призив се присъединяват и училищата ОУ "Паисий Хилендарски", ОУ ”Никола Йонков Вапцаров”, ОУ "Кулата" и СУ ”Екзарх Антим I”, ОУ "Петър Берон" село Овощник, ОУ "Христо Ботев" - село Енина, ОУ "Георги Кирков" и ДГ "Здравец".

"Уважаеми родители, призоваваме Ви, не купувайте цветя, а оставете “букета“ си в кутията за дарение на входа на училището при охранителя на 16 – ти септември!"
"Нека помогнем да се завърне в родния град!"
"Има толкова голяма нужда от щедрост и добрина в нашия свят – винаги ще се намери добро същество в беда!"
"Така – вместо десетки букети, на едно място ще се съберат смислени, немалки дарения за кауза, която ще помогне на г-жа Драгиева."

В много други училища на територията на Общината е поставена и специална урна за дарения!

Даниела Драгиева, дългогодишен учител в Основно училище "Чудомир" се нуждае от нашата помощ. На 20 август 2019 по време на екскурзия в Швейцария Даниела Драгиева получава сърдечен арест. Независимо от бързата реакция на хората от екскурзията, които и отдават първа помощ и бързо пристигналата линейка, в рамките на 3 минути, Драгиева изпада в кома за около 10 дни. В момента се намира в Университетска болница в Женева, Швейцария. Вече е в съзнание, свалена е от командното дишане, но все още е в тежко състояние.
Роднините на Даниела искат да я приберат обрано в Казанлък, където ще могат да полагат необходимите грижи .

За целта обаче им трябват средства, с които те не разполагат. Към момента е уредено при нейното транспортиране от Швейцария, да бъде приета в МБАЛ "Д-р Христо Стамболски", където временно да бъде под медицински контрол.

Даниела Иванова Драгиева е родена на 1 октомври 1964. Тя е начален учител в ОУ "Чудомир" с над 25 години стаж и класен ръководител на няколко поколения ученици.  

Дарителската смета в помощ на Даниела Драгиева е в Обединена българска банка /ОББ АД/ на името на нейния брат Руси Иванов Драгиев:

Банка:         Обединена българска банка
IBAN:          BG81UBBS80021086604440
BIC:            UBBSBGSF
Титуляр:     Руси Иванов Драгиев

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: