Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминална хроника през изминалите дни

 Убийство
На 26.12.2008г. в 10.10 ч в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение от гражданин, че около 08.30 ч. в землището на с. Тулово, южно от четвъртокласен път с. Ягода - с. Ръжена е намерил труп на мъж. При извършения оглед е установено, че трупът е на на 68-годишен мъж от с. Тулово, по който са констатирани огнестрелни рани. Откаран е за аутопсия в Съдебна медицина – Стара Загора. Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Пътно транспортни произшествия
На 26.12.2008г. около 08.30ч. на източния  вход на Казанлък  в посока запад се е движил товарен автомобил “Форд Транзит”, управляван от Ю. А. (23) от Ясеново. При намаляване на скоростта, е бил застигнат и блъснат от движещият се зад него лек автомобил “БМВ”,   управляван от  З.Х. (27) от с. Черганово, общ.Казанлък. В резултат на удара, возещата се на предна дясна седалка в “БМВ” 22-годишна жена от с.Черганово се ударила в предно  панорамно стъкло и получила разкъсно - контузна рана на челото. Пострадалата не е ползвала обезопасителен колан. Оказана й е амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.
           
На 26.12.2008г. около 11.30ч. в Казанлък по ул. “Стара планина” се е движел лек автомобил “Рено Канго” , управляван от С.Г. (40) от Казанлък.  Пред дом №26 при движение на заден блъснал пресичащата пътното платно 71-годишна казанлъчанка. В резултат на удара пешеходката е получила контузно-охлузни рани по главата, дясната ръка и десния крак. Оказана й е амбулаторна медицинска помощ. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.

Кражби
На 28.12.2008г. около 10.30ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение, че  неизвестно лице, след  като  е  разбил  ключалката  на  предна дясна  врата, проникнало в лек автомобил “Фиат Стило” и извършило кражба на автокомпактдиск “Алпин”. Автомобилът е бил паркиран на ул. "Цар  Иван  Шишман". По случая е образувано досъдебно производство.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: