Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Започва програма в подкрепа на родителите - Работилници за родители „Да пораснем заедно“

Започва програма в подкрепа на родителите - Работилници за родители „Да пораснем заедно“

Добрият родител често си задава въпросите: Как да бъда добър родител? Как да говора с детето си, така че да ме разбира? Как да поставям правила? Как да разбирам нуждите на децата си, когато те не могат да ги изразят? Как да помогна на детето да развие своите възможности? Как да се справям успешно с нежеланото поведение? Как да подкрепя детската самостоятелност и инициатива?

Ако и вас ви вълнуват тези въпроси, имате дете на възраст до 4 години и искате да се справите с предизвикателствата на тази възраст Ви каним да се включите в програмата Работилница за родители  „Да пораснем заедно“.

Програмата е разработена от УНИЦЕФ и се прилага в редица държави. Представлява 14 тематично свързани сесии по време, на които родителите имат възможност да общуват с други родители и специалисти, да обменят опит и мисли, както и да научават повече за развитието на детето и неговите психологически потребности, родителството и взаимоотношенията с децата, ефективното общуване с детето, разрешаването на конфликти и др.  

В сесиите се използват различни форми на работа – кратки лекции, упражнения, казуси, но най-вече се обсъждат определени теми, обменя се опит, споделя се информация, знания и умения.

Първата среща е на 2 октомври от 17:30ч. в сградата на Комплекса за социални услуги за деца и семейства на ул. „Войнишка“ 25 /бившата Община №2/.

Участието в програмата е напълно безплатно.

Програмата „Работилница за родители „Да пораснем заедно“ се реализира в резултат на сключеното споразумение за сътрудничество на Община Казанлък и УНИЦЕФ – България.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: