Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ГРАД ШИПКА СБЪДВА ОЩЕ ЕДНА СВОЯ МЕЧТА!

Приказката продължава с реализирането на красив мини парк, разположен в сърцето на града. Отколешната мечта на малките и големите жители на град Шипка е на път да се осъществи. Предстоят довършителни дейности след местните избори, които ще включват заравняване на терена - изграждане на цветни лехи с цветя и декоративни храсти, както и изграждане на кът за игри на малчуганите, в който ще бъдат поставени детски съоръжения.


По този повод се проведе среща-обсъждане с родителите на деца от града, по повод предстоящото изграждане на детски кът със съоръжения за игра. Те направиха своя избор за вида конкретно такива, които да бъдат закупени и монтирани през следващата година.

В проекта е включен и етап, свързан с оформянето на място за отдих и тихи игри /табла и шах/ за хората от третата възраст в Шипка. Приоритет на този проект е: Всеки един жител или гост на подбалканското градче да намери по нещо за себе си в този мини парк. В перспектива се предвижда и осъществяване на идея за изграждане на лятна библиотека и модули за детски игри и занимания. В кметството продължават да приемат предложения и идеи на тема: "ЗА ПО-КРАСИВА И МОДЕРНА ШИПКА", които да предадат нов, по-красив облик и визия на малкото китно градче.

Проектът бе изготвен като дарение от арх. Бакунина и се реализира от капиталовите разходи на кметство Шипка.


 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: