Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Окръжна прокуратура - Стара Загора привлече като обвиняем и задържа 24-годишен мъж за държане на наркотици с цел разпространение

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА

Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Г.Р.., на 24 г., за държане на наркотични вещества с цел разпространение - престъпление по чл.354а, ал.1 от Наказателния кодекс. Обвиняемият Г.Р. е задържан за срок от 72 часа с постановление на прокурор от Окръжна прокуратура – Стара Загора. Той е осъждан за престъпления с предмет наркотични вещества, като са му налагани наказания „лишаване от свобода“, които е изтърпявал в затвора. По искане на Окръжна прокуратура-Стара Загора спрямо обвиняемия Г.Р. е взета от съда мярка за неотклонение “задържане под стража“.

На 10 октомври 2019 г. е извършено претърсване в жилище в гр. Стара Загора, обитавано от обвиняемия Г.Р., при което са установени и иззети, както високорискови наркотични вещества – марихуана и метаамфетамин, така и съоръжения и материали, които могат да са предназначени за производство на такива вещества. Извършена е експертиза на иззетите наркотични вещества. Предстои изготвяне на заключение на назначена експертиза по отношение на иззетите съоръжения и материали и установяване произвеждани ли са високорискови наркотични вещества.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: