Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 16.01.2009


 Нанесена телесна повреда
На 14.01.2009 г. в 19.20 ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е постъпила лице с травми от нанесен побой. При извършената проверка на място е установено, че пострадалият е 27-казанлъчанин, на който, по данни на съпругата му, е бил нанесен побой от две неизвестни лица. Инцидентът е станал пред жилището им в кв. “Изток”. Мъжът е получил  черепно-мозъчна травма и е настанен за лечение в Неврохирургия на МБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава. 
          
Пътно транспортни произшествия

На 14.01.2009 г. около 07.10 ч. от Мъглиж за Дъбово се е движил товарен автомобил “Форд Транзит”,    управляван от Б.В. (29) от Велико Търново. На около 100 метра от надлеза за с.Дъбово, при движение с несъобразена с пътните условия скорост (заледена настилка) водачът изгубил управление над автомобила, който  излязъл в дясно от пътя и се преобърнал. При преобръщането, пътуващия в автомобила 30 –годишен мъж от Велико Търново е получил счупване на шести лумбален прешлен. Откаран във ФСМП - Казанлък, където е прегледан и след това - освободен по негово желание. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача.
           
На 14.01.09 г. Около 07.00 ч. от Казанлък за Павел баня се е движил лек автомобил “Форд Фиеста" , управляван от Д.С. (21) от гр. Елхово. На около 200 м от с.Долно Сахране, общ. Павел баня, при движение с несъобразена с пътните условия скорост (заледена настилка) водачът изгубил управление над автомобила, който се ударил челно в движещия се срещу него лек автомобил “Фолксваген Голф", управляван от Г.Х. (59) от Казанлък. Непосредствено след удара, във “Фолксваген”-а се ударил движещият се след него друг лек автомобил “Фолксваген Голф”,  управляван от С.В. (36) от Казанлък. При настъпилото пътнотранспортно произшествие Д.С. е получил счупване на китката на дясната ръка, един от спътниците му (21-годишен мъж от Крумовград) п- загуба на съзнание, в вторият пътник (21-годишен казанлъчанин) – фрактура на челюст. Тримата са настанени за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. На Д.С. е взета кръвна проба за химически анализ. Другите двама водачи са тествани с техническо средство, при което не е установено наличие на алкохол в кръвта им.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: