Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

НОВИ МЕРКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА COVID-19


Общинският кризисен щаб напомня на всички казанлъчани новите мерки, които днес Националният кризисен щаб обяви във връзка с COVID-19, считано от 00:00 часа на 21.03.2020 г., а именно:
- Преустановяват се посещенията на паркове, градски градини, спортни и детски площадки на съоръжения на открити и закрити обществени места.
- Органите на Министерството на вътрешните работи ще организират контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните пътища на областните центрове и ще извършват проверка на целта на пътуването на гражданите. През контролно-пропусквателните пунктове ще се пропускат преминаването на лица в случаи на неотложно пътуване, обосновано от доказана потребност от трудово естество, здравословни причини, завръщане в собствения настоящ адрес, дом или постоянен адрес. Това се удостоверява със служебна бележка от работодателя, медицински документ или документ за самоличност.
- Забранява се на лицата до 60-годишна възраст да посещават хранителни магазини и аптеки всеки ден в периода от 08:30 до 10:30 ч.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: