Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 15.04.2020

Бързи производства:
На 14.04.2020 г. в Първо РУ - Стара Загора е образувано бързо производство по чл.355 от НК срещу 43-годишен мъж, затова че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест. Материалите по случая са докладвани на РП - Стара Загора.


На 14.04.2020 г. във Второ РУ - Стара Загора е образувано бързо производство по чл.355 от НК срещу 58-годишен мъж, затова че не е изпълнил предписание за поставяне под карантина, с което са нарушени мерки, издадени против разпространението или появата на заразна болест. Същият самоволно е напуснал клиника по инфекциозни болести при УМБАЛ - Стара Загора, където е бил настанен за лечение. Материалите по случая са докладвани на РП - Стара Загора.

По-характерни престъпления:
На 14.04.2020 г., в 12:08 ч., в Първо РУ - Стара Загора е получено съобщение за извършен грабеж, при който в близост до жилищна сграда в гр. Стара Загора, на ул. “Васил Левски”, от 71-годишна жена е отнето дамско портмоне, съдържащо парична сума. Жената е откарана в УМБАЛ - Стара Загора, където е настанена за лечение с травма на левия лакът, получена в следствие на падане. Образувано е досъдебно производство по чл.198, ал.1 от НК.

На 14.04.2020 г. в Първо РУ - Стара Загора е получено съобщение от арендатор на ловно стопанство за това, че е извършена кражба на автоматична хранилка за диви свине, която се е намирала в землището на с. Колена, общ. Стара Загора, на около 2 км. северно от главен път II-66. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство по чл.194, ал.1 от НК.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: